Vrei un cadou unic de crăciun? Alege din cadouri de crăciun copii personalizate!

Casa e plină de jucării, iar tu te gândești să dăruiești copilului tău de crăciun un cadou unic și deosebit? Anul acesta alege să dăruiești copilului tău un cadou unic din categoria cadouri de crăciun copii, personalizate de la Tricoul Ideal. Prin acesta îi poți transmite un mesaj frumos de Crăciun, care se realizează prin intermediul unui text sau imagine aplicat pe un tricou sau body personalizat. Cadourile personalizate de Crăciun nu sunt niște cadouri simple, sunt dovada vie a legăturii dintre tine si copilul tău! Poți alege tricouri de crăciun personalizate pentru toată familia, cu toții îmbrăcând cu ele în Ajunul de Crăciun, așteptând magia și Moșul, bine înțeles.

Tricoul Ideal folosește doar tricouri si body-uri de calitate superioară, de marcă SOL’S, confecționate din bumbac 100%. Datorită calitatea materialelor folosite la tricouri personalizate, aceste produse se pot spala la 40°C și dă o senzație plăcută la contactul cu pielea, ceea ce este foarte important când alegem îmbrăcăminte pentru noi născuți sau copii, dar și la adulți.
La Tricoul Ideal poți alege un tricou sau body alb sau monocolor și poți personaliza cu propriul tău design. În categoria “Kids zone” vei găsi tricouri și body-uri pentru bebeluși, pentru copii mici și mari, și design-uri de Crăciuni. Tricoul Ideal pune accent pe design-urile unice, așa că toate compozițiile printate pe tricouri sunt create de designerii noștrii.
Tricoul Ideal vă așteaptă cu cadouri de crăciun copii!