Variante avantajoase pentru asigurare de călătorie

Prin accesarea paginii puteți să alegeți asigurarea de călătorie cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră.

Mai întâi trebuie să alegeți planul de asigurare de calatorie dorită : unică, sau standard. Asigurarea standard este recomandat pentru o călătorie de o zi până la un an. După ce ați ales planul de asigurare dorit, trebuie să alegeți pentru cine cumpărați asigurarea de călătorie: pentru dumneavoastră, pentru o altă persoană, pentru familie sau pentru un grup.

Trebuie să alegeți vârsta: asigurarea de călătorie este pentru toate categoriile de vârstă, de la copii până la seniori. Pentru a continua obținerea asigurării trebuie să alegeți și data plecării, tot și data întoarcerii.
Una dintre avantajele noastre este că persoanele care aleg o ofertă de pe pagina noastră vor fi asigurați în orice colț al lumii. Destinațiile sunt în ordine alfabetică, de la Africa de Sud până la Zambia.
În următorii pași aveți de ales și pachetul dorit. Iarăși un avantaj pentru dumneavoastră este că pe pagina noastră puteți să vedeți clar prețurile și serviciile incluse cum ar fi tratamentul stomatologic, transportul medical, de ambulanță, servicii de asistență, asigurare de calatorie pentru întârzierea bagajelor ( chiar și pentru produse electronice, și echipamente sportive), sau întârzierii sau anulării a zborului. Avem oferte și cheltuieli incluse pentru acoperirea accidentelor chiar și acoperi cheltuieli pentru deces, pentru vătămare corporală. Puteți și să extindeți protecția cu oferte și asigurări benefice.

La ultimii pași vă rămâne să introduceți codul de reducere, să completați datele dumneavoastră personale, iar să plătiți asigurarea de călătorie. Grupul AXA vă dorește drum și călătorie plăcută cu siguranță garantată cu obținerea asigurării în doar patru ore de la achiziție. Sunteți protejată, sunteți în siguranță și prin asistența noastră disponibilă 24/7.