Tricoul Ideal te așteaptă cu tricouri personalizate, preț bun!

Când nu mai ai idei cu privința la cadouri pentru celor dragi, Tricoul Ideal vine în ajutorul tău, ca și tu să poți oferi cadouri deosebite, speciale. Tricoul Ideal oferă o gamă largă de produse personalizate, cu atenția asupra detaliilor. Te așteaptăm cu tricouri personalizate preț mic, sacoșe cu design unic, hanorac pufos, imprimat pentru zilele geroase de iarnă, body-uri și tricouri personalizate pentru copii, și multe altele.

Tricoul Ideal aplică cea mai nouă tehnologie de imprimare, și anume printul direct pe materiale textile (DTG). Această procedură s-a dovedit adecvat totodată în calitate, durabilitate și finețe, rezultatul fiind printuri în culori vii și sofisticate, folosind vopsele testate dermatologic. Pentr tricouri personalizate folosim doar tricouri de marcă SOL’S, o calitate superioară, confecționate din bumbac 100%, care se pot spăla la 40°C și dău o senzație plăcută la contactul cu pielea. Materialul, cusăturile și imprimatul sunt foarte rezistente, putând oferi clienților tricouri personalizate preț mic!

Pentru a vizualiza oferta noastră, intră pe site-ul nostru www.tricoulideal.ro și caută între ClipArt-uri elementele care îți plac, la care poți alege diferite fonturi și efecte aplicabile cu care se pot personaliza și mai bine mesajul sau numele dorit. În plus, ai posibilitatea de a încărca imaginea ta, designul tău, care poate fi tipărit pe produsul ales în dimensiunea solicitată.
Nu mai aștepta, alege și tu tricouri personalizate la preț bun de la Tricoul Ideal!