Nu este vorba despre o lunetă metalică airsoft…

„O lunetă metalică airsoft este un ustensil deosebit de util. Dar, despre ce este de fapt vorba în airsoft? Poate părea o întrebare filozofică, dar, dacă e să facem un pas în spate pentru o secundă, vom înțelege negreșit că acestă întrebare cuprinde în sine chintesența activității noastre de practicanți înrăiți ai airsoftului. Poate că răspunsul la această întrebare nu poate fiu pus în cuvinte și, de cele mai multe ori nici nu este nevoie. Cu toate acestea el zace acolo în ființa noastră și îl simțim de fiecare dată când pășim pe terenul de airsoft. Răspunsul este de fapt pasiunea lăuntrică ce ne mână către a practica airsoft. Acest joc care conectează trupul și mintea și care ne aduce mai aproape de cei care ne împărtășesc pasiunea și care știu că este vorba de mult mai mult decât despre un joc tip „pac-pac”. 

Și totuși, dacă stăm să ne amintim, acele jocuri cu prietenii din copilărie, pe asfaltul din fața blocului sunt ceea ce ne inspiră, poate, și azi să luăm o replică airsoft în mână, să montăm o lunetă metalică airsoft, sau să fixăm replica pe un bipod metalic. Da, pot fi acele amintiri de când creșteam împreună cu vecinii de scară și cu cei de pe la scările adiacente, și nici nu visam la o replică ori o lunetă metalică airsoft. Acele amintiri ne inspiră și ele de fapt vorbesc chiar despre latura umană a airsoftului, toate legăturile construite și consolidate de-a lungul a zeci sau chiar sute de partide, prietenii trainice pornite de la camaraderia de arme. Într-o partidă de airsoft aflăm într-adevăr cât de departe sunt dispuși cei din jur să meargă pentru a câțtiga alături de noi. Dar, în aceeași măsură aflăm și adevărul crud despre noi înșine: Cât de departe suntem noi dispuși să mergem pentru victorie, pentru a ne proteja coechipierii.
Așadar cât de în serios suntem dispuși să luăm așa-zisul joc de-a milităria. Dacă nu avem voință și spirit de sacrificiu, acestea se vor vedea într-o partidă, dincolo de orice pușcă sniper ori lunetă metalică airsoft. Dacă doriți să vă cultivați această complexă pasiune, în oferta noastră găsiți certitudinea produselor de calitate!”