Informații utile privind traficul de persoane

Dacă sunteți acuzat de către autoritățile maghiare cu trafic de persoane vă așteaptă un procedeu penal mai greoi. Pe lângă faptul că această infracțiune este una foarte serioasă, vă poate provoca dificultăți și faptul că nu sunteți vorbitor fluent al limbii maghiare. Eu sunt un traducător juridic și vă pot oferi ajutor în comunicarea clară cu autoritățile maghiare fără greșeli de traducere și interpretare. De asemenea, vă pot pune la dispoziție serviciile unui avocat specializat pe cazurile de trafic de persoane, care vă poate prezenta drepturile, obligațiile, șansele, tipul și nivelul pedepsei conform cazului dumneavoastră. În acest articol vă voi înșira tipurile și nivelele de pedepse care se dau de către oamenii legii din Ungaria pentru o astfel de infracțiune de trafic de persoane.
353 (1) Orice persoană care ajută o altă persoană să treacă o frontieră de stat cu încălcarea dispozițiilor legale se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani.
(2) Pedeapsa este închisoarea de la 2 la 8 ani în cazul în care contrabanda de persoane este săvârșită
a) în scopul obținerii unui câștig patrimonial,
b) prin sprijinirea a mai multor persoane să treacă frontiera de stat; sau
(c) prin distrugerea sau deteriorarea unei instalații sau a unui mijloc care asigură protecția ordinii publice la frontiera de stat.
(3) Pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani în cazul în care traficul de persoane este săvârșită
a) prin tratamente inumane aplicate persoanei care urmează să fie traficate ilegal,
b) cu folosirea de arme,
c) înarmat,
d) în interes comercial sau
e) în cadrul unei grupări infracționale.
(4) Pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani dacă
(a) traficul de persoane este săvârșit în sensul alineatului (3) litera (a), în modul stabilit la literele (b)-(e)
(b) traficul de persoane precizat în alineatului (3) litera (b) este comis în modul prevăzut la litera (a) sau la literele (c)-(e).
(5) Organizatorul sau conducătorul unei infracțiuni prevăzute la alineatul (3) sau (4) se pedepsește cu închisoare de la 10 la 20 de ani.
(6) Orice persoană care efectuează pregătiri pentru introducerea ilegală de ființe umane se pedepsește cu închisoare de până la 3 ani.
Expulzarea
364 Autorul traficului de persoane …. poate fi, de asemenea, supus expulzării.