De ce se purtăm Portjartiera?

Portjartiera este considerată cea mai senzuală și sexy ținută de secole. Când se aude de portjartiera majoriatatea oamenilor probabil că se gândesc la femeile din acele reclame vechi din anii 1950 cu modă veche. Dar adevărul este că designul unei portjartiera a evoluat foarte mult de-a lungul anilor. Portjartiera a devenit rapid un obiect de uz zilnic pentru majoritatea femeilor, iar designul a evoluat pentru a avea curele de atașat ciorapii și de a se prinde și mai mult de talie, și sunt soluția perfectă pentru femeia modernă de zilele de azi.

Regula de aur pentru purtarea acestor piese sexy și senzuale este că când vine vorba de purtarea unei portjartiera este important să găsiți una care să se potrivească formei dumneavoastră, să fie confortabilă și să vă facă să vă simțiți încrezătoare. Acestea fiind spuse, avem câteva sfaturi care vor face ca găsirea și purtarea unei portjartiera să fie o experiență mai plăcută.
Pentru o noapte senzuală puteți să optați pentru Bodystocking din brandul Obsessive. Acest model dă corpului un look mult mai sexy, și datorită că această este model de tip doi în unu (top și ciorapi) se va așeza pe corpul dumneavoastră perfect. Ciorapi cu Portjartiera Garter stockings tot de le Obsessive este o alegere perfectă pentru orice eveniment se poate asorta și cu o rochie de noapte. Are a centură cu motiv floral, are o bandă elastică și material flexibil pentru mai mult confort. Ciorapi cu Portjartiera Penthouse Special extra și Fishnet zip up mini dress se poate purta la o noapte mult mai intensiv, sunt recomandate pentru femei mai îndrăznețe și chiar pentru femei de tip BDSM.

Iarăși astea sunt numai câteva dintre piesele noastre din categoria portjartiera, există mai multe alte piese senzuale perfect pentru dumneavoastră. Piesele sunt fabricate din materiale de calitate, vă garantăm că cu purtarea portjartiera noastră pielea dumneavoastră nu se va irita.