Cutreierând parcuri tematice în Bulgaria

Parcurile de distracții sunt o destinație populară pe parcursul oricărui sejur de vară. Adrenalina unui roller coaster, aventura de a explora diversele obiective în familie… Cum am și putea rata o asemenea ocazie? Tocmai de aceea, în cele ce urmează vă propunem o scurtă trecere în revistă a parcurilor de distracții din Bulgaria. Înainte să începem, nu uitați că pentru biletul de intrare în aceste parcuri va trebui să plătiți cu moneda Bulgariei, leva. Haideți să nu mai zăbovim și să vedem cele mai palpitante parcuri tematice unde putem avea acces cu moneda Bulgariei!
Unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracție din Bulgaria este Sunny Beach Luna Park. Situat în stațiunea Sunny Beach, acest parc oferă o mare varietate de plimbări și atracții, inclusiv roller coasters, plimbări pe apă și jocuri. Parcul este deosebit de popular în rândul familiilor, cu multe plimbări potrivite pentru copiii mici.

Un alt parc tematic popular este Aquapark Nessebar, situat pe coasta Mării Negre. Acest parc acvaticîși așteaptă vizitatorii cu tobogane palpitante, facilități tip lazy river ori piscine cu valuri Oaspeții ăpt de asemenea alege dintre variatele se pot bucura, de asemenea, de o gamă largă de restaurante și cafenele la fața locului unde pot plăti cu moneda Bulgariei, leva.
Nu putem încheia un astfel de articol fără a aminti Parcul Funtopia din Sofia. Acesta este o altă destinație populară atât pentru familii, cât și pentru cei ce caută adrenalina! Parcul oferă o serie de activități în interior și în aer liber, inclusiv panouri de cățărat, trambuline și curse cu obstacole. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de o varietate de experiențe de realitate virtuală.

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei experiențe palpitante de vacanță în Bulgaria, toate aceste parcuri tematice vă așteaptă! Nu uitați să schimbați bani în moneda Bulgariei și să încheiați o asigurare de călătorie pentru liniștea dumneavoastră!