Cei mai buni ciorapi compresivi

Cauți cei mai buni ciorapi compresivi? Bine ai venit la noi! Îți oferim o gamă variată, la care primim multe feedbackuri, multe comentarii, prin care clientela noastră ne transmite că au găsit cei mai buni ciorapi compresivi la noi. Te confrunți cu probleme de sănătate, pentru care ar putea să îți fie de folos cei mai buni ciorapi compresivi? Ai probleme cu varicele? Îți îngreuneaza viața insuficiența venoasă cronică? Te confrunți cu edeme, sau suferi de boli cardio-vasculare? Tromboflebita îți dă bătăi de cap? Nu de mult ai avut o intervenție chirulgicală la nivelul venelor sau scleroterapie? Pentru dificultățile enumerate mai sus, cei mai buni ciorapi compresivi vă oferă o soluție sigură.
Cei mai buni ciorapi compresivi Elastofit 15-21 mmHg pe deoparte oferă soluție pentru îmbunătățirea problemelor de sănătate enumerate mai sus, dar mai mult de atât, se folosesc și pentru protejarea sănătății și întârzie apariția bolilor membrelor inferioare.


Este recomdat să fie purtat de către: persoanele căror job necesită multă mișcare; persoanelor care fac activități sportive; gravidelor; persoanelor suferinde de varice; vârsnicilor.
Pentru a păstra cei mai buni ciorapi compresivi în stare impecabilă este important să îi îmbrăcați și să scoateți acești ciorapi compresivi cu atenție, deoarece sunt fabricați dintr-un fir subțire. În multe locuri este recomandat să se poarte mănuși de cauciuc când îi îmbrăcați. Materialul ciorapilor trebuie netezit pentru a putea fi aranjat și îmbrăcat mai ușor, uniform, pentru a nu prezenta cute.
Cei mai buni ciorapi compresivi trebuie adaptați la viața zilnică a omului. Trebuie să îi purtați treptat, pentru a vă putea acomoda.
Cei mai buni ciorapi compresivi sunt cofecționați din: 70% poliamid și 30% elastan.
Atenție! Este indicat să se spele cu mâna în apă călduță, de stors se poate stoarce doar învelit într-un prosop uscat. Este interzis să se usuce pe radiatoare fierbinți sau la soare și nici nu este voie să fie călcat cu fierul de călcat.